Wie zijn wij?

In 2001 besloten wij de financiŽle wereld van aandelen en obligaties vaarwel te zeggen en het drukke Westen te verruilen voor het mooie rustige Drenthe. Na het afronden van een aantal opleidingen (Makelaardij en Tuin- en landschapsinrichting) is Het Hof van Bruntinge opgericht. Een onderneming die plezierig wonen hoog in het vaandel heeft. Niet alleen figuurlijk, maar ook letterlijk, omdat ons kantoor gevestigd is in een karakteristieke monumentale Saksische boerderij.

Onze activiteiten omvatten Makelaardij en Landschapsonderzoek- en advies (Bureau Scholtens). Wij verkopen geen woningen, maar bemiddelen uitsluitend bij het aankopen van woningen in het hogere segment. Dit in opdracht van een zeer beperkt aantal klanten tegelijkertijd (maximaal 3). Hiermee is een hoge mate van persoonlijke service gewaarborgd, die bovendien verder gaat dan gebruikelijk in de makelaardij. De afgelopen 20 jaar hebben wij ruim 60 zoekers aan hun droomhuis geholpen.

Bureau Scholtens

Voor wat betreft het Landschapsonderzoek en advies zijn wij met name gespecialiseerd in actualiseren van gemeentelijke bestemmingsplannen, gebieds- en groenstructuurvisies alsmede grote landschappelijke tuinen. Kijk voor meer info op op de website www.bureauscholtens.nl

 

Wilt u meer weten over onze werkwijze? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Graag ontvangen wij u in het mooie Drenthe.

Michael Molenaar/Gediplomeerd Makelaar

 

Loes Scholtens/Landschapsonderzoek- en advies